Babagan awake dhewe

perusahaan

Apa ta

Madeg ing taun 2007, Advanced Product Solution Technology Co., Ltd. (APS) dumunung ing Dongguan, Guangdong, China. APS nawakake kualitas layanan saka ing-house rancangan inovatif, raw, Manufaktur, kontrol kualitas lan logistics .Pada Supplier global nyedhiyani ngédap Power Supply saka konsep kanggo pangiriman kabeh ing siji gendheng.

APS wis setya kang panyedhiya anjog saka solusi daya kualitas inovatif lan dhuwur kalebu Power Supply, Bukak Frame Power Supply (PCBA), lan produk eletronic adat inovatif. We offer sawetara palng produk daya, profesional technical support & customer, lan program beaya.

kok kita?

APS ngumbar nggawa biaya competitive lan produksi delivery cepet kanggo donya nanging ing cara sing watesan impact ing lingkungan alam. We desain lan Pabrik PCB lan trafo ing omah, kang nyedhiyani kesempatan kanggo Pabrik kualitas dhuwur lan adat produk ing wektu cendhak. APS reducs produksi lan biaya mlaku, ngaktifake sampeyan gain kauntungan competitive.

IMG_7123
IMG_7124

kualitas kelas kapisan, layanan kelas kapisan

We kudu kuwat expertised tim R & D, eksekusi dhuwur raw tim lan ahli ing sertifikat, kabeh mau bisa nggawe produk kita unik, beda, inovatif uga competitive.