Privacybeleid

Privacybeleid

Geavanceerde Product Solution Technology Co., Ltd

 

Garantie

APS is begaan met de bescherming van de persoonsgegevens en de persoonlijke informatie die u verstrekt bij het gebruik van onze website, zodat we in overeenstemming zijn met de wet- en regelgeving met betrekking tot privacy van de consument en de bescherming van de consument in de verzameling, het gebruik, de opslag en verstrekking van persoonsgegevens. standaard.

Om ervoor te zorgen dat u het volste vertrouwen in onze omgang met uw persoonlijke gegevens, moet je lezen en begrijpen van de bepalingen van het privacybeleid in detail. In het bijzonder, als je eenmaal gebruik van onze website, wordt u geacht om te accepteren, toestemmen, beloven en bevestigen: u vrijwillig persoonlijke informatie aan ons met de vereiste toestemming bekend te maken; U zult voldoen aan alle voorwaarden van dit privacybeleid;

U registreert op onze website en de informatie zal worden verzameld;

U stemt ermee in om eventuele wijzigingen in ons privacybeleid in de toekomst;

Gaat u akkoord met onze filialen, gelieerde ondernemingen, werknemers, en u kunt worden geïnteresseerd zijn in producten en diensten die voor u van belang kunnen zijn (tenzij u hebt aangegeven dat u niet wilt om dergelijke berichten te ontvangen).

Verzameling en verwerking van persoonsgegevens

Wij verzamelen, beheren en controleren van persoonlijke gegevens met uw toestemming. Om u te voorzien van onze diensten, moet u de persoonlijke gegevens en niet nader genoemde materialen die we nodig achten om uw instructies te ontmoeten en verder zijn zorgen voor het verbeteren van onze diensten, met inbegrip van maar niet beperkt tot:

Persoonsgegevens

-Uw naam, geslacht, leeftijd, geboortedatum, telefoonnummer, faxnummer, adres of postadres, e-mailadres.

Het doel en het doel van het verzamelen van persoonlijke gegevens en niet nader genoemde informatie zijn als volgt:

Bieden u onze diensten via onze website;

Wanneer u onze website gebruikt, kunt u te identificeren en uw identiteit te bevestigen;

Laat je het gevoel te krijgen voor u bij het gebruik van onze website;

Onze klantenservice medewerkers kunnen contact met u opnemen, indien nodig;

Statistieken over het gebruik van onze website;

Maak het makkelijker voor u om onze website te gebruiken;

Conduct marktonderzoek om onze producten, diensten en de inhoud van websites te verbeteren;

Verzamel informatie over onze activiteiten, marketing en promotie programma's;

Voldoen aan de wetten, de overheid en de regelgevende instanties, waaronder, maar niet beperkt tot de openbaarmaking van persoonsgegevens en kennisgevingen;

Laat ons en onze filialen, gelieerde ondernemingen, werknemers, agenten, service partners of andere derde partijen die met ons werken buiten het land waar je woont doet de promotie van producten en / of diensten;

Analyseren, controleren en / of te herzien uw krediet, betaling en / of de status met betrekking tot de diensten die wij leveren;

Proces enige betaling instructies, automatische incasso en / of kredietovereenkomsten op uw verzoek;

Hiermee kunt u uw account te beheren en / of ons in staat stellen om uitstekende servicekosten terug te trekken van de rekening.

Cookies / Tracking en andere technieken voor het gebruik van onze website

Wanneer u onze website bezoeken, maken we gebruik van Google Stats onze prestaties door middel van cookies op te nemen. Een cookie is een kleine hoeveelheid gegevens die naar uw browser wordt verzonden en opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Cookies kunnen alleen naar de harde schijf van uw computer worden verzonden wanneer u uw computer gebruiken om toegang te krijgen tot onze website.

Cookies worden vaak gebruikt om de gewoonten en voorkeuren van de bezoekers vast te leggen tijdens het browsen verschillende items op onze website. De door de cookies verzamelde informatie is niet-geregistreerde collectieve statistieken en geen persoonlijke gegevens bevatten.

Cookies kunnen niet worden gebruikt om gegevens op uw harde schijf, uw e-mailadres en uw persoonlijke gegevens te verkrijgen. Wanneer u onze website opnieuw te bezoeken, kunt u de stappen op te slaan opnieuw te registreren. De meeste browsers zijn vooraf ingesteld om cookies te accepteren. U kunt ervoor kiezen om uw browser zo instellen dat geen cookies accepteren of dat u wordt gewaarschuwd wanneer cookies worden geïnstalleerd. Echter, als je een verbod op cookies te plaatsen, kunt u niet in staat zijn om te activeren of gebruik maken van bepaalde functies van onze website.

Als je niet verbieden of te verwijderen van cookies, elke keer dat u dezelfde computer gebruikt om toegang te krijgen tot onze website (www.apstechgroup.com), zal onze webserver ons te melden dat u onze website hebt bezocht, en wij zullen u en uw registratiegegevens te identificeren en betalingsgegevens. , Het verzamelen van informatie over het gebruik, marktonderzoek, spoor vooruitgang, en deelname aan promotionele activiteiten.

U kunt de instellingen van de browser van de computer die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website te wijzigen om te beslissen om al dan niet cookies te accepteren. Als u wilt, kunt u de instellingen van uw browser te veranderen. Als u uw voorkeuren op uw browser, kunt u alle cookies te accepteren, meldingen ontvangen van cookies, en zelfs alle cookies te weigeren. Echter, als je niet voor kiezen om cookies te gebruiken of alle cookies in uw browser te weigeren, kunt u niet in staat zijn om te gebruiken of te activeren bepaalde functies van onze website, of u kan nodig zijn om opnieuw inloggen op uw gegevens.
Save persoonsgegevens en niet nader genoemde informatie

De persoonlijke gegevens en niet nader genoemde informatie die u aan ons verstrekt worden alleen behouden tot het doel van de collectie is bereikt, tenzij deze wordt bewaard in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

Webanalyse-service (Google Analytics / Universal Analytics)

We kunnen Google Analytics of soortgelijke diensten gebruiken op onze website. Deze geleverd door derden zijn diensten, die kan zich in elke wereld land (in het geval van Google Analytics Google LLC is in de VS, www.google.com) en die ons in staat om te meten en te evalueren het gebruik van onze website ( op een anonieme basis). Voor dit doel, permanente cookies worden gebruikt, die door de provider zijn ingesteld. De dienstverlener is niet te ontvangen (en niet te behouden) alle persoonlijke gegevens van ons, maar de service provider kan uw gebruik van de website bij te houden, combineert deze gegevens met gegevens van andere websites die u hebt bezocht en die worden ook gevolgd door de betreffende dienst en mogen deze informatie voor eigen doeleinden (bijvoorbeeld voor het besturen van advertenties). Als u met de serviceprovider heeft geregistreerd, zal de dienstverlener ook weet dat uw identiteit. In dit geval zal de verwerking van uw persoonsgegevens door de service provider worden uitgevoerd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De dienstverlener geeft ons alleen met gegevens over het gebruik van de betreffende website (maar geen persoonlijke informatie van u).

Plug-ins voor sociale media

Daarnaast maken we gebruik van plug-ins van sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest of Instagram op onze websites. Dit is zichtbaar voor u (meestal op basis van de respectieve symbolen). We hebben deze elementen worden standaard uitgeschakeld geconfigureerd. Als je ze te activeren (door erop te klikken), kunnen de exploitanten van de respectieve sociale netwerken op te nemen dat u op onze website en, waar op onze website bent u precies en kunnen deze informatie gebruiken voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Deze verwerking van uw persoonlijke gegevens ligt in de verantwoordelijkheid van de betreffende operator en komt volgens de regelgeving inzake gegevensbescherming. We hebben geen informatie over u ontvangen van de respectieve operator.

Dataveiligheid

Wij hebben passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang en misbruik, zoals intern beleid, opleiding, IT en oplossingen voor netwerkbeveiliging, toegangscontrole en beperkingen, versleuteling van gegevens dragers en transmissies, inspecties.

Verplichting om persoonlijke gegevens aan ons

In het kader van onze zakelijke relatie moet u ons te voorzien van persoonlijke gegevens die nodig zijn voor de sluiting en de uitvoering van een zakelijke relatie en de prestaties van onze contractuele verplichtingen is (in de regel, is er geen wettelijke verplichting om ons te voorzien van gegevens) . Zonder deze informatie, zullen we meestal niet in staat zijn aan te gaan of het uitvoeren van een contract met u (of de organisatie of persoon die u vertegenwoordigt). Bovendien kan de website niet gebruikt worden, tenzij aan bepaalde informatie bekend wordt gemaakt aan dataverkeer (bijvoorbeeld IP-adres) in te schakelen.

Wijzigingen van deze Verklaring gegevensbescherming

We kunnen deze Verklaring gegevensbescherming te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving. De huidige versie gepubliceerd op onze website van toepassing. Als de Verklaring gegevensbescherming maakt deel uit van een overeenkomst met u, zullen wij u op de hoogte via e-mail of andere passende middelen in het geval van een amendement.