kabijakan privasi

kabijakan privasi

Canggih Produk Solusi Téhnologi Co, ltd

 

Jaminan

APS komitmen pikeun mayungan inpormasi pribadi sareng pribadi anu anjeun sayangkeun nalika nganggo halaman wéb kami, supados kami sasuai sareng hukum sareng peraturan ngeunaan privasi konsumen sareng perlindungan konsumen dina ngumpulkeun, panggunaan, neundeun sareng ngirim data pribadi. standar.

Pikeun mastikeun yén anjeun gaduh kayakinan pinuh dina pananganan data pribadi anjeun, anjeun kedah maca sareng ngartos dibekelan Kawijakan Privasi sacara rinci. Khususna, sakali anjeun nganggo halaman wéb kami, anjeun bakal dianggap nampi, satuju, janji sareng mastikeun: Anjeun sacara sukarela nyingkab inpormasi pribadi ka kami kalayan idin anu dibutuhkeun; Anjeun bakal matuh sadaya istilah sareng kaayaan Kawijakan Privasi ieu;

Anjeun ngadaptar dina halaman wéb kami sareng inpormasi bakal dikumpulkeun;

Anjeun satuju kana parobihan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang di hareup;

Anjeun satuju kana afiliasi, afiliasi, pagawé, sareng anjeun panginten resep kana produk sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun (kacuali upami anjeun parantos nunjukkeun yén anjeun teu hoyong nampi pesen sapertos kitu).

Kumpulan sareng Ngolah Data Pribadi

Kami ngumpulkeun, ngatur sareng ngawaskeun data pribadi kalayan idin anjeun. Kanggo nyayogikeun anjeun jasa kami, anjeun kedah nyayogikeun data pribadi sareng bahan anu henteu dingaranan anu kami yakin perlu pikeun minuhan paréntah anjeun sareng ningkatkeun jasa kami, kalebet tapi henteu diwatesan ku:

Inpo pribadi

-Nami anjeun, jenis kelamin, umur, tanggal lahir, nomer telepon, nomer fax, alamat atanapi alamat surat, alamat email.

Tujuan sareng tujuan ngumpulkeun data pribadi sareng inpormasi anu henteu namina sapertos kieu:

Nyayogikeun anjeun jasa kami ngalangkungan halaman wéb kami;

Nalika anjeun nganggo halaman wéb, anjeun tiasa ngaidentipikasi sareng mastikeun idéntitas anjeun;

Hayu anjeun kéngingkeun parasaan pikeun anjeun nalika nganggo halaman wéb kami;

Staf layanan palanggan kami tiasa ngahubungi anjeun upami diperyogikeun;

Statistik ngeunaan panggunaan halaman wéb kami;

Jantenkeun langkung gampil pikeun anjeun nganggo halaman wéb;

Ngalaksanakeun survey pasar pikeun ningkatkeun produk, jasa sareng eusi halaman wéb kami;

Kumpulkeun inpormasi pikeun kagiatan kami, program pamasaran sareng promosi;

Patuh kana hukum, pamaréntah sareng otoritas pangaturan, kalebet tapi henteu diwatesan ku panyingkepan data pribadi sareng bewara;

Hayu urang sareng apiliasi, afiliasi, karyawan, agén, mitra jasa urang atanapi pihak katilu sanés anu damel sareng kami di luar nagara tempat anjeun cicing ngalakukeun promosi produk sareng / atanapi jasa;

Nganalisis, verifikasi sareng / atanapi marios kiridit, pamayaran sareng / atanapi status anjeun ngeunaan jasa anu kami pasihkeun;

Ngolah paréntah pangmayaran naon waé, debit langsung sareng / atanapi susunan kiridit pamundut anjeun;

Ngidinan anjeun ngajalankeun akun anjeun sareng / atanapi ngaktipkeun kami narik biaya jasa anu luar biasa tina akun.

Cookies / Tracking sareng Téhnik Lainnya Ngeunaan Pamakéan Halaman Wéb kami

Nalika anjeun sumping kana halaman wéb kami, kami nganggo Google Stats pikeun ngarékam kinerja kami ngalangkungan cookies. Cookie mangrupikeun sajumlah alit data anu dikirim ka panyungsi anjeun sareng disimpen dina hard drive komputer anjeun. Cookie ngan ukur tiasa dikirim kana hard drive komputer anjeun nalika anjeun nganggo komputer pikeun aksés kana halaman wéb kami.

Cookie sering dianggo pikeun ngarékam kabiasaan sareng karesep pengunjung nalika ngotéktak sababaraha hal dina halaman wéb kami. Inpormasi anu dikumpulkeun ku cookies mangrupikeun statistik koléktif anu teu kadaptar sareng henteu ngandung data pribadi.

Cookie teu tiasa dianggo pikeun kéngingkeun data dina hard drive anjeun, alamat email anjeun, sareng data pribadi anjeun. Nalika anjeun ningali deui halaman wéb kami, anjeun tiasa nyimpen léngkah pikeun ngadaptar deui. Kaseueuran panyungsi parantos disiapkeun pikeun nampi cookies. Anjeun tiasa milih pikeun nyetél panyungsi anjeun pikeun henteu nampi cookies, atanapi pikeun ngabéjaan upami cookies dipasang. Nanging, upami anjeun netepkeun larangan pikeun cookies, anjeun moal tiasa ngaktipkeun atanapi nganggo fitur-fitur tertentu dina halaman wéb kami.

Upami anjeun henteu nyaram atanapi ngaleungitkeun cookies, unggal-unggal anjeun nganggo komputer anu sami pikeun ngaksés halaman wéb kami (www.apstechgroup.com), server wéb urang bakal ngabéjaan yén anjeun parantos nganjang ka halaman wéb kami, sareng kami bakal ngaidentipikasi anjeun sareng data pendaptaran anjeun sareng data pamayaran. , ngumpulkeun inpormasi ngeunaan panggunaan, panilitian pasar, ngalacak kamajuan, sareng ilubiung dina kagiatan promosi.

Anjeun tiasa ngarobih setélan dina browser komputer anu anjeun anggo pikeun aksés kana halaman wéb urang pikeun mutuskeun naha nampi cookies atanapi henteu. Upami anjeun resep, anjeun tiasa ngarobih setélan dina panyungsi anjeun. Upami anjeun nempatkeun karesep anjeun dina panyungsi anjeun, anjeun tiasa nampi sadaya cookie, nampi bewara tina cookies, malah nolak sadaya cookies. Nanging, upami anjeun milih henteu nganggo cookies atanapi nolak sadaya cookies dina panyungsi anjeun, anjeun panginten henteu tiasa nganggo atanapi ngaktipkeun fitur-fitur anu tangtu dina halaman wéb kami, atanapi anjeun kedah lebet deui kana data anjeun.
Simpen data pribadi sareng inpormasi anu henteu dingaranan

Data pribadi sareng inpormasi henteu dikenal anu anjeun nyayogikeun ka kami ngan ukur dijaga dugi ka tujuan ngumpulkeunana tiasa dicandak, kecuali upami éta disimpen saluyu sareng hukum sareng peraturan anu berlaku.

Jasa analisis wéb (Google Analytics / Universal Analytics)

Urang tiasa nganggo Google Analytics atanapi jasa anu sami dina halaman wéb kami. Ieu mangrupikeun palayanan anu disayogikeun ku pihak katilu, anu tiasa aya di nagara mana waé sadunya (dina kasus Google Analytics Google LLC aya di Amérika Serikat, www.google.com) sareng anu ngamungkinkeun urang ngukur sareng ngaevaluasi panggunaan halaman wéb kami ( dina dasar anonim). Pikeun tujuan ieu, cookies permanén dianggo, anu diatur ku panyadia jasa. Panyayogi jasa henteu nampi (sareng henteu nahan) data pribadi tina kami, tapi propaider ladén tiasa ngalacak panggunaan halaman wéb, ngagabungkeun inpormasi ieu sareng data tina situs wéb anu anjeun parantos nganjang sareng anu ogé dilacak ku jasa masing-masing panyadia sareng tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun tujuan nyalira (mis. pikeun ngadalikeun pariwara). Upami anjeun parantos ngadaptar sareng propaider jasa, propaider ladén ogé bakal terang idéntitas anjeun. Dina hal ieu, pamrosésan data pribadi anjeun ku propaider jasa bakal dilaksanakeun saluyu sareng peraturan panyalindungan data na. Panyayogi jasa ngan ukur nyayogikeun kami data ngeunaan panggunaan halaman wéb masing-masing (tapi sanés inpormasi pribadi anjeun).

Colokkeun Media Sosial

Salaku tambahan, kami nganggo plug-in tina jaringan sosial sapertos Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest atanapi Instagram dina halaman wéb kami. Ieu katingali pikeun anjeun (biasana dumasar kana simbol masing-masing). Kami parantos ngonpigurasi unsur-unsur ieu pikeun ditumpurkeun sacara standar. Upami anjeun ngaktipkeunana (ku ngaklik éta), operator jaringan sosial masing-masing tiasa nyatet yén anjeun aya dina halaman wéb kami sareng dimana dina situs web kami anjeun leres-leres sareng tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun tujuan nyalira. Ngolah data pribadi anjeun ieu nempatkeun tanggung jawab operator masing-masing sareng lumangsung numutkeun peraturan panyalindungan data na. Kami henteu nampi inpormasi ngeunaan anjeun ti operator masing-masing.

Kaamanan Data

Kami nyandak tindakan kaamanan téknis sareng organisasi anu cocog pikeun mayungan data pribadi anjeun tina aksés anu teu diidinan sareng nyalahgunakeun sapertos kawijakan internal, latihan, IT sareng solusi kaamanan jaringan, kontrol aksés sareng watesan, énkripsi operator data sareng transmisi, pamariksaan.

Kawajiban Nyayogikeun Data Pribadi Pikeun Kami

Dina kontéks hubungan bisnis kami, anjeun kedah nyayogikeun kami data pribadi naon waé anu diperyogikeun pikeun kacindekan sareng kinerja hubungan bisnis sareng kinerja kawajiban kontraktual kami (sakumaha aturan, teu aya sarat anu sah pikeun nyayogikeun kami data) . Tanpa inpormasi ieu, urang biasana moal tiasa ngiringan atanapi ngalaksanakeun kontrak sareng anjeun (atanapi badan atanapi jalma anu anjeun ngagambarkeun). Salaku tambahan, halaman wéb henteu tiasa dianggo kecuali inpormasi anu tangtu diungkabkeun pikeun ngaktipkeun patalimarga data (misal alamat IP).

Parobihan tina Pernyataan Perlindungan Data ieu

Kami tiasa ngarobih Pernyataan Perlindungan Data ieu iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna. Versi ayeuna diterbitkeun dina halaman wéb kami bakal dilarapkeun. Upami Pernyataan Perlindungan Data mangrupikeun bagian tina kasapukan sareng anjeun, kami bakal ngabéjaan anjeun ku e-mail atanapi cara anu sanés anu sanés upami aya amandemen.